Sosiaalisen median palvelut

Tuotan yrityksille, kunnille ja järjestöille sosiaalisen median palveluita. Some-markkinointia, päivityksien julkaiseminen ja valmistelu, analyysit, seuraajien kommentteihin ja kysymyksiin vastaaminen ja niin edelleen. Voin myös auttaa sisällön suunnittelussa.

Sisällöntuottaja

Sisällöntuottajana tuotan sisältöä yrityksille, kunnille ja järjestöille, joko heidän omille kotisivuille, sosiaalisen median sivuille jne. Tarjoan myös monipuolista sisällöntujottamista omilla kanavillani videoiden ja valokuvien muodossa esimerkiksi yrityksen tuotteista

Projektien visuaalinen dokumentointi

Projektin valo- ja videokuvaaminen sekä julkaiseminen esim. somepalveluissa. Olen tuottanut visuaalista dokumentointia muun muassa Itä-Suomen yliopiston tutkimuksesta.

Valo- ja videokuvaus

Olen valo- ja videokuvannut paljon sosiaaliseen mediaan. Voin ottaa kuvia ja videoita esimerkiksi tapahtumista, lemmikeistä, ilmakuvia, tuotekuvia miljöössä ja niin edelleen.

Koulutus ja konsultointi

Annan neuvoja yrityksille, kunnille ja järjestöille sosiaalisen median käytössä. Millaisia asioita tulee ottaa huomioon ja kuinka kohdeyleisö voidaan tavoittaa.

Esiintymiset ja puhumiskeikat

Mikäli haluat minut esiintymään tai puhumaan tapahtumaasi voit ottaa yhteyttä. Minulla on paljon tarinoita ja tietoa kalastuksesta, luonnosta ja somettamisesta. 

Kysy tarjous